Aanbiedingen beste tuinwinkels

Picknicktafel

Picknicktafel aanbiedingen en alle prijzen, specificaties, foto's en gegevens van honderden leuke en goede picknicktafels voor in de tuin.

Een picknicktafel in de tuin is altijd een groot succes. Aan een picknicktafel kun je goed zitten en eten, en een picknicktafel geeft een leuk recreatief sfeertje aan je tuin.

Aanbiedingen picknicktafel goedkoop kopen

Vooral kinderen zijn dol op een picknicktafel in de tuin. Helemaal als er 's avonds met mooi weer aan gegeten wordt.

Er zijn veel mooie picknicktafels te koop en ze zijn vaak helemaal niet duur. De eenvoudige rechthoekige picknicktafel wordt het meest verkocht. Deze heb je dan ook al onder de 150 euro

Overzicht alle picknicktafels

In het overzicht aanbiedingen alle picknicktafels vind je ze allemaal. Ruim 500 (!) picknicktafels. Klassieke picknicktafels, kinderpicknicktafels, moderne picknicktafels en veel meer. Met alle mogelijkheden om de voor jou beste picknicktafel tegen de laagste prijs daar uit te selecteren.

Meer aanbiedingen picknicktafels

Ook bij onderstaande winkels kun je een mooie goede picknicktafel goedkoop kopen.Picknicktafel hout

Picknicktafel hout met opklapbare banken

Gekleurde picknicktafels

Je kunt een houtkleur of witte picknicktafel kopen, maar je kunt picknicktafels ook zelf een kleurtje geven. Met een goede buitenbeits kun je picknicktafels in iedere gewenste kleur beitsen. Hierdoor krijgt een picknicktafel een heel andere uitstraling, Je kunt ze wit beitsen, maar ook een heel andere kleur geven zoals lichtblauw, geel, roze, rood of groen. Met een lichte felle kleur kun je je tuin helemaal opfleuren.

Picknicktafel blauw MaximaVida

Picknicktafel blauw met bijzet bankje MaximaVida


Maar in het overzicht hierboven kun je ook een kleur selecteren en zodoende een overzicht krijgen van alle blauwe, roze, rode of anders gekleurde picknicktafels.

Ronde picknicktafels

Naast de gewone rechthoekige picknicktafels zijn er ook van deze tafels in andere vormen. Bijvoorbeeld vierkant, ovaal of rond.

Picknicktafel rond MaximaVida
Picknicktafel rond met vaste banken MaximaVida


Let bij het kopen van een picknicktafel altijd op de afmetingen. Op de lengte, breedte en hoogte, maar ook op de dikte van het hout. Je kunt bij het selecteren uit bovenstaand overzicht ook een bepaald aantal personen selecteren. Dit kan bij de picknicktafels oplopen tot wel 12 personen. Deze picknicktafels zijn niet alleen extra lang, maar beschikken vaak ook over extra zitbanken, bijvoorbeeld voor de kopkanten.

Kinderpicknicktafels

We schreven al, let op de maten. Veel picknicktafels in het overzicht zijn namelijk kinderpicknicktafels. Op een foto zie je dat niet altijd meteen, maar deze picknicktafels zijn in een kleiner formaat en daardoor niet geschikt voor volwassenen. Wel leuk speelgoed, maar niet geschikt om er met het hele gezin aan te eten.

Kinder picknicktafel Pinolino
Kinder picknicktafel Pinolino


Kunststof picknicktafel

Normaal gesproken is een picknicktafel van hout gemaakt. Dat geldt voor de meeste picknicktafels in het bovenstaande overzicht. Maar er zijn ook uitzonderingen in de vorm van picknicktafels die van metaal, aluminium of kunststof zijn gemaakt.

Picknicktafel kunststof Rekupro

Picknicktafel kunststof Rekupro


Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar bovenstaande tafel van Rekupro is een kunststof picknicktafel. Deze picknicktafel is gemaakt van gerecycled materiaal van bijvoorbeeld kratten, autobumpers en flessen. Een kunststof picknicktafel mag dan minder natuurlijk aanvoelen, hij is wel goed bestand tegen weer en wind.

In het bovengenoemde overzicht met aanbiedingen van picknicktafels vind je alle picknicktafels, hun prijzen en hun maten. Je kunt daar heel snel en makkelijk door voor jou beste picknicktafels selecteren.

Zie ook:
Een picknicktafel is niet alleen een goedkope dining set voor in je tuin het is ook een heel gezellig tuinmeubel op buiten te eten, drinken en relaxen. Hier goedkope tuintafel aanbiedingen en een keuzehulp met honderden tuintafels.

Zoeken

-->