Aanbiedingen beste tuinwinkels

Houten konijnenhok goedkoop kopen

Koop een mooi houten konijnenhok of een houten konijnenren goedkoop. Hier vind je aanbiedingen van konijnenhokken van hout.

Hok konijn kopen

Wie een hok zoekt voor één of meerdere konijnen heeft veel keuze. Wij hebben hier een collectie mooie houten konijnenhokken voor je verzameld.

Tevens geven we je handige tips waar je op moet letten als je een konijnenhok koopt en geven we een overzicht van de verschillende soorten houten konijnenhokken.

Waar koop je goedkoop een mooi konijnenhok?

Kijk voor een overzicht van de mooiste en beste houten konijnenhokken tegen lage prijzen bij de winkels in het overzicht beste online dierenwinkels.

Aanbiedingen alle konijnenhokken

Of kijk in het overzicht met alle konijnenhokken voor een totaal overzicht met alle hokken, hun prijzen en hun specificaties. In dit overzicht vind je ze allemaal. Meer dan 200 verschillende konijnenhokken!

.

Mooi houten konijnenhok goedkoop kopen

Houten konijnenhok

De mooiste konijnenhokken voor buiten zijn natuurlijk de houten konijnenhokken. je hebt verschillende modellen en natuurlijk ook verschillende groottes in konijnenhokken. In de meeste hokken kun je meerdere konijnen kwijt.

Verplaatsbare konijnenren

Het meest eenvoudige konijnenhok is de konijnenren. Deze heeft meestal de vorm van een puntdak. Zo'n konijnenren bestaat uit een open gedeelte met gaas. In dit gedeelte kan het konijn grazen.

Houten konijnenren goedkoop kopen

Een gedeelte van de konijnenren is afgesloten. Dit is het nachtverblijf waarin het konijn zich kan terugtrekken. Dit gedeelte is meestal voorzien van een houten bodem.

Konijnenkooi met benedenren

Zo eenvoudig als de konijnenren is, zo luxe is de konijnenkooi met benedenren. Deze konijnenkooien bestaan uit twee verdiepingen. De bovenverdieping van dit konijnenhok is grotendeels afgesloten en kan dus als nachtverblijf dienst doen. Onderin is er veel ruimte voor de konijnen om te bewegen.


Groot konijnenhok goedkoop kopen

Konijnenhok zonder benedenren

natuurlijk zijn er ook konijnenhokken die uit één verdieping bestaan. Deze staan meestal wel op poten zodat de konijnen zich niet ter hoogte van je voeten bevinden.

Meestal bestaat zo'n konijnenhok uit twee compartimenten. Één open gedeelte en één afgesloten deel dat als nachthok dienst kan doen.

Konijnenhok aanbiedingen

Vaak beschikken deze konijnenhokken over een schuiflade zodat je makkelijk de bodem van het hok schoon kunt maken. Deze schuiflade is meestal van verzinkt materiaal omdat dit materiaal goed tegen de urine van het konijn kan.

Kijk bij de bovenstaande online winkels voor de mooiste en beste konijnenhokken en hun prijs.

Zie ook:
Een goed konijnenhok kopen? Hier aanbiedingen van houten konijnenhokken en konijnenrennen. Koop een goedkoop konijnenhok van hout voor buiten in de tuin of binnen in huis. Een goed konijnenhok van goede kwaliteit. 

Zoeken

-->