Aanbiedingen beste tuinwinkels

Jacuzzi aanbiedingen

Een jacuzzi in de tuin is tegenwoordig voor iedereen een betaalbare luxe. De komst van de opblaasbare jacuzzi (hottub) heeft een eigen jacuzzi goedkoop gemaakt.

Intex jacuzzi opblaasbaar goedkoop kopen

Met de komst van opblaasbare jacuzzi's is een jacuzzi in de tuin een voor iedereen betaalbare luxe geworden. Lekker bubbelen in verwarmde bubbels, in een echt bubbelbad met vele tientallen airjets. Je eigen spa in de tuin, de prijzen beginnen al rond de 500 euro.

Jacuzzi (hottub) aanbiedingen

Wil je weten wat er allemaal aan betaalbare jacuzzi's voor in de tuin te koop is? Kijk dan in het overzicht van aanbiedingen alle jacuzzi's voor in de tuin.

Meer goedkope jacuzzi aanbieders

Ook de onderstaande winkels bieden online een mooi jacuzzi assortiment goedkoop aan, met de keuze uit veel goede jacuzzi's.


Zoek je een luxe jacuzzi (niet opblaasbaar) kijk dan eens bij onderstaande aanbiedingen om een buitenspa of whirlpool voor buiten in de tuin goedkoop te kopen.Opblaasbare jacuzzi tuin

De meest voordelige jacuzzi's zijn opblaasbare jacuzzi's. Vooral Intex maakt heel veel van deze voordelige opblaasbare hottubs. Dit zijn de meest bekende opblaasbare spa's, maar ook andere merken maken ze, zoals Lay-Z-Spa, Bestway en Lanaform.

Deze opblaasbare jacuzzi's doen aan de populaire Intex zwembaden denken, en ze zijn ook als zwembad te gebruiken, maar ze zijn wel een stukje duurder. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de verwarming die nodig is voor een jacuzzi. Om lekker te bubbelen in warm water moet dit water een graad of 40 zijn. De hottub moet deze temperatuur makkelijk kunnen halen en vast kunnen houden. Ook moet een jacuzzi natuurlijk bubbelen.

Hierdoor beginnen de prijzen van een opblaasbare jacuzzi rond de 400 euro. Je hebt dan een goedkope opblaasbare jacuzzi voor 4 personen of 6 personen. Een Intex jacuzzi is wat duurder.

Voordelen en nadelen opblaas jacuzzi

Een opblaasbare spa heeft diverse voordelen, Ten eerste is het natuurlijk een heel goedkope jacuzzi. De prijs van een oplaas jacuzzi ligt aanmerkelijk lager dan die van een vaste hottub. 

En een ander groot voordeel van een opblaas spa is natuurlijk de mobiliteit en de ruimte die de hottub inneemt als je hem niet gebruikt. Een oplaasbare jacuzzi kun na gebruik in de schuur worden opgeborgen waar deze maar weinig ruimte inneemt. Ook kan je een opblaas jacuzzi in de auto laden om elders te gebruiken.

Ook voor het gebruik van een opblaasbare hottub heb je maar weinig ruimte nodig. Natuurlijk vraagt het opblaasbare bubbelbad om ruimte in je tuin of op je terras, maar hij hoeft daar niet te blijven staan. Met een opblaasbare jacuzzi ben je veel flexibeler.

Het voordeel van een vaste jacuzzi, in bijvoorbeeld een houten behuizing, is de luxe en de uitstraling. Zo'n hottub staat erg mooi als je de ruimte hebt om deze op een vaste plek neer te zetten en als je kiest voor een (duurdere) vaste jacuzzi heb je een degelijke hottub.

Een complete jacuzzi

Ondanks de lage prijs wordt een opblaas jacuzzi normaal gesproken als een complete set geleverd. Dus niet alleen het "bad" maar ook een elektrische pomp, het verwarmingssyteem, een filtersysteem, en de jets voor bubbels en massage.

Opblaasbare jacuzzi's worden meestal verkocht als vierpersoons jacuzzi of zespersoons jacuzzi. Maar er zijn ook grotere en kleinere opblaasbare spa's. Voor de prijs van een opblaasbare jazuzzi maakt die grootte niet zo uit (in tegenstelling tot bij een vaste jacuzzi). De kostprijs zit hem immers niet niet in het materiaal van het opblaasbare bad (PVC of nylon) maar in de bubbelbad techniek.

Een vaste buitenspa

Tot nu toe hebben we het vooral gehad over opblaas jacuzzi's, maar naast deze opblaasbare jacuzzi's zijn er ook vaste bubbelbaden voor buiten en binnen. Deze vaste spa's zijn o.a. bij de bovenstaande jacuzzi aanbiedingen van Toppy te vinden.

Voor een luxe buitenspa van hard polyester of hard acryl betaal je geen honderden maar duizenden euro's. Zo'n luxe buitenspa zit dus een heel andere prijsklasse dan een opblaasbare jacuzzi, maar dan heb je wel een professioneel wellness bubbelbad om in je tuin, serre of terras te plaatsen.

In het bovenstaande overzicht met alle jacuzzi's voor in de tuin vind je alle geschikte jacuzzi's tegen een lage prijs. Je vindt er tevens de meest actuele prijs van iedere jacuzzi.

Zie ook:


Onderwerp:
Aanbiedingen voor een jacuzzi in de tuin. De opblaasbare jacuzzi heeft de jacuzzi goedkoop gemaakt zodat iedereen zich een jacuzzi buiten in de tuin kan veroorloven. Hierboven vind je aanbiedingen van deze goedkope opblaasbare jacuzzi's, maar ook van luxere whirlpools of een spa voor buiten in de tuin.


Zoeken

-->