Aanbiedingen beste tuinwinkels

Industriële stijl tuin

Ook voor de tuin en het terras zijn er meubels en accessoires in industriële stijl.Geef je tuin een industrieel tintje.

Industriële stijl tuin

Een industriële tuin, dat klinkt wat merkwaardig, maar toch is de industriële stijl ook tot de tuin doorgedrongen. En dat ziet er mooi uit, stoere items met een ruw randje in de tuin.


Neem bijvoorbeeld tuinitems als een terrashaard, vuurkorf of tuindecoraties van cortenstaal. Dit cortenstaal is een metaal met een roestkleur dat alleen maar mooier wordt naarmate het verweerd. Dat is natuurlijk ideaal voor buitengebruik.

Ook materialen als betongaas, rubber en baksteen komen we veel tegen in de industriële tuin. De combinatie van de industriële trend en planten in de tuin is een heel mooie. En er zijn heel mooie industriële tuinartikelen te koop om je tuin volgens deze nieuwe tuintrend in te richten.

Kijk maar bij de inspiratie pagina industriële tuin voor voorbeelden, artikelen en prijzen, en geef je tuin ook een industrieel tintje.

Zie ook: 

Foto: FonQ


Onderwerp:
De industriële stijl heeft ook zijn weg naar de tuin gevonden. Deze stoere woontrend met ruwe en verweerde materialen past ook heel erg goed in de tuin en op het terras. Met roestkleurig metaal, baksteen, betongaas maar bijvoorbeeld ook teak hout. Kijk op de inspiratie pagina hier boven voor voorbeelden van de industriële stijl in de tuin en op het terras en balkon.

Zoeken

-->