Aanbiedingen beste tuinwinkels

Gourmet: Goed alternatief voor de barbecue

Bij een barbecue denk je niet aan een gourmetstel. Maar de gourmet kan in de zomer buiten heel goed als (elektrische) barbecue dienst doen.

gourmet

Gourmet wordt gezien als iets voor de winter, en barbecue voor in de zomer. Maar ook in de zomer is het prima gourmetten. Een gourmetstel kan een prima alternatief zijn voor de elektrische barbecue.

Gourmet buiten

Want gourmetten kan ook heel goed buiten. Hamburgers bakken op de bakplaat, lekkere spiezen maken, stokbrood en een frisse zomerse salade erbij. In feite is er weinig verschil tussen een gourmet stel en een elektrische barbecue, dus kun je een gourmet stel prima als dusdanig gebruiken.

Kijk voor goede maar voordelige gourmet stellen bij de onderstaande test van gourmet stellen.


Een gourmet-stel is makkelijk mee te nemen

Een gourmetstel is ook compact. Dit maakt hem heel geschikt voor het gebruik op een klein terras of balkon. En je kunt een gourmetstel makkelijk meenemen, bijvoorbeeld op vakantie, omdat hij weinig ruimte inneemt. En het is natuurlijk een voordeel dat je een gourmet stel gewoon binnen kunt gebruiken als het weer tegenvalt. Dit in tegenstelling tot een barbecue. Nog een reden om de gourmet mee te nemen op vakantie.

Zie ook: 


Onderwerp:
Een gourmet stel verschilt niet veel van een elektrische barbecue. Een een gourmet apparaat kun je perfect buiten gebruiken. Ook op een klein balkon. Hierboven een test en aanbiedingen om een goede gourmet goedkoop te kopen.

Zoeken

-->