Aanbiedingen beste tuinwinkels

Beste droogmolen of droogrek goedkoop kopen

Goedkoop een goede droogmolen of goedkoop een goed droogrek kopen. Dat kan bij onderstaande aanbiedingen (plus de beste droogmolens en beste droogrekken uit de test).

aanbiedingen droogrek droogmolen

In de zomer lekker snel je was buiten laten drogen . Dat kan met een droogmolen of met het eenvoudigere alternatief, het droogrek. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten bij het kopen van een droogmolen of droogrek?

Goedkoop droogmolen of droogrek kopen

Hieronder vind je een overzicht met aanbiedingen van alles voor het drogen. Kijk daar voor een goedkope droogmolen of goedkoop droogrek van goede kwaliteit. Maar ook voor een drooglijn, een droogtoren (een hoog droogrek dat weinig ruimte inneemt), een wasdroger of een centrifuge.


Droogmolens

Aan een droogmolen kun je heel veel was kwijt. Grote hoeveelheden kleding, maar ook lakens kun je wijd uit hangen. Het wasgoed vangt volop wind en kan door de wind draaien waardoor steeds andere kledingstukken in de zon komen te hangen.

Dit zijn droogmolen allemaal voordelen van een droogmolen ten opzichte van een droogrek. Het nadeel van een droogmolen is dat je deze niet zomaar in de grond kunt plaatsen. Voor een stevige verankering van de wasmolen in de grond is een betonanker nodig. Deze zijn niet duur (nog geen 10 euro) maar je moet ze wel ergens in de grond slaan. De droogmolen heeft dus een vaste plek nodig, of je tuin gaat er uit zien als een gatenkaas.

beste droogmolen goedkoop kopen

Droogmolen Leifheit


Let bij het kopen van een droogmolen niet alleen op de rijkwijdte maar ook op de drooglengte. Dit laatste is de hoeveelheid wasgoed die je op de droogmolen kwijt kunt. 40, 50 en 60 meter zijn de meest voorkomende drooglengtes.


Droogrekken / Wasrekken

Droogrekken heb je in meerdere vormen. je hebt wasrekken die je aan de muur of aan een deur hangt, en je hebt droogrekken die zelf kunnen staan. Deze laatste droogrekken zijn vooral op de camping erg populair. Je weet dat je ze overal kwijt kunt.

Droogrekken zijn altijd inklapbaar. Het meest gangbaar zijn de modellen die op poten staan. Ook heb je droogrekken in een V-vorm waarbij de hangruimte meteen als poten dienst doen. Dat is steviger, maar bij deze wasrekken blijft er veel minder ruimte over om de was op te hangen.

Brabantia droogrek

Brabantia droogrek

Een voordeel van een droogrek ten opzichte van een droogmolen is dat je een droogrek bij nat of koud weer ook binnen kunt gebruiken. Een droogmolen moet altijd buiten staan. Ook neem je een droogmolen niet makkelijk mee en kun je hem niet zomaar overal stevig in de grond kwijt.

Merken droogrekken en droogmolens

Populaire merken droogmolens en droogrekken zijn Brabantia, Tomado, en Leifheit. Bij de bovenstaande droogmolen aanbiedingen en droogrek aanbiedingen vind je ze allemaal goedkoop.


Beste droogrek en droogmolen uit de test

Droogmolens, drookrekken, droogtorens en drooglijnen zijn getest. Kijk hier onder voor het beste op het gebied van buiten drogen uit de test.

Zie ook:

Onderwerp:
Koop goedkoop een goed droogrek, wanddroogrek, droogtoren, droogmolen of drooglijn online. Hier aanbiedingen en testen van onder andere de beste droogmolens en droogrekken.

Zoeken

-->