Aanbiedingen beste tuinwinkels

Goede dompelpomp goedkoop kopen

Zoek je een goede dompelpomp tegen een lage prijs? Kijk hier voor goedkope dompelpomp aanbiedingen.

dompelpomp


Wil je snel water wegpompen uit bijvoorbeeld een kelder of een vijver dan kun je daarvoor een dompelpomp gebruiken. Een goede dompelpomp is al onder de vijftig euro te koop.

Dompelpomp aanbiedingen

Wil je een heel goede dompelpomp voor weinig geld kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van dompelpompen voor ruim 300 goede dompelpompen van alle goede merken zoals DAB, Einhell, Gardena, Kärcher, Hozelock en meer.

Je kunt daar makkelijk de voor jou beste dompelpomp vinden door gewenste specificaties zoals prijsniveau, doorvoercapaciteit, merk en opties aan te vinken.

Wat is een dompelpomp?

De dompelpompen uit het overzicht hierboven kunnen met een geringe druk veel water verwerken. Ze pompen worden elektrisch aangedreven. Ze worden ondergedompeld in het water dat je wilt oppompen. Daarom worden ze ook dompelpompen genoemd, al wordt de naam klokpomp ook gebruikt.

Bovenstaande dompelpompen zijn klein van omvang en daardoor makkelijk te verplaatsen. De waterinvoer kan op de grond worden geplaatst waardoor je geen rekening hoeft te houden met de aanzuighoogte. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de toevoer van de dompelpomp in het water hangt en de dompelpomp pompt al het water via de aangesloten slang weg.

Een vlotter zorgt ervoor dat de pomp automatisch afslaat zodra er geen water meer wordt opgepompt. Zo kan de dompelpomp zelfstandig zijn werk doen.

De hierboven genoemde dompelpompen mogen dan klein en voordelig zijn, ze zijn heel geschikt om grote ruimtes en vijvers leeg te pompen. Hun capaciteit bedraagt zo'n 5/000 a 10.000 liter per uur. Dat maakt ze uitstekend geschikt voor het leegpompen van een vijver, zwembad of kruipruimte.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor de beste dompelpompen tegen lage prijzen.

Zie ook: 

Zoeken

-->