Aanbiedingen beste tuinwinkels

Goede dompelpomp goedkoop kopen

Zoek je een goede dompelpomp tegen een lage prijs? Kijk hier voor goedkope dompelpomp aanbiedingen.

dompelpomp


Wil je snel water wegpompen uit bijvoorbeeld een kelder of een vijver dan kun je daarvoor een dompelpomp gebruiken. Een goede dompelpomp is al onder de vijftig euro te koop.

Dompelpomp aanbiedingen

Wil je een heel goede dompelpomp voor weinig geld kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van dompelpompen voor ruim 300 goede dompelpompen van alle goede merken zoals DAB, Einhell, Gardena, Kärcher, Hozelock en meer.

Je kunt daar makkelijk de voor jou beste dompelpomp vinden door gewenste specificaties zoals prijsniveau, doorvoercapaciteit, merk en opties aan te vinken.

Wat is een dompelpomp?

De dompelpompen uit het overzicht hierboven kunnen met een geringe druk veel water verwerken. Deze pompen worden elektrisch aangedreven. De elektrische dompelpomp wordr ondergedompeld in het water dat je wilt oppompen. Daarom wordt zo'n pomp ook dompelpomp genoemd, al wordt de naam klokpomp ook gebruikt.

De dompelpompen die je bij de bovenstaande dompelpomp aanbiedingen tegenkomt zijn klein van omvang en daardoor makkelijk te verplaatsen. De waterinvoer kan op de grond worden geplaatst waardoor je geen rekening hoeft te houden met de aanzuighoogte. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de toevoer van de dompelpomp in het water hangt en de dompelpomp pompt al het water via de aangesloten slang weg.

Een vlotter zorgt ervoor dat de pomp automatisch afslaat zodra er geen water meer wordt opgepompt. Zo kan de dompelpomp zelfstandig zijn werk doen.

De hierboven genoemde dompelpompen mogen dan klein en voordelig zijn, ze zijn heel geschikt om grote ruimtes en vijvers leeg te pompen. Hun capaciteit bedraagt zo'n 5/000 a 10.000 liter per uur. Dat maakt ze uitstekend geschikt voor het leegpompen van een vijver, zwembad of kruipruimte.

De capaciteit van een dompelpomp verwijst naar de hoeveelheid water die de pomp per uur kan verplaatsen. Daarnaast is er de opvoerhoogte van de dompelpomp die de maximale hoogte aangeeft waartegen de pomp water kan opvoeren.

Beste dompelpomp merken

Zoek je een goede dompelpomp tegen een aantrekkelijke prijs? Kijk dan eens bij onderstaande merken. Dit zijn de beste dompelpomp fabrikanten die goede dompelpompen maken voor onder andere het zwembad of de vijver.

Gardena dompelpomp

De grootste aanbieder van dompelpompen voor in de tuin van particulieren is de bekende tuingereedschap fabrikant Gardena. 

Gardena biedt dompelpompen aan in verschillende modellen, met verschillen op het gebied van capaciteit en vermogen. Er zijn Gardena dompelpompen voor het leegpompen op verschillende dieptes en in verschillende volumes.

Een Gardena dompelpomp is een gebruiksvriendelijke dompelpomp. Je kan er met hoge snelheid grote hoeveelheden water mee verplaatsen en sommige Gardena dompelpompen zijn uitgerust met een geïntegreerde vlotterschakelaar die er voor zorgt ervoor zorgt dat de pomp automatisch wordt ingeschakeld wanneer het waterpeil een bepaald niveau bereikt en wordt uitgeschakeld wanneer het waterpeil weer daalt. 

Bovendien heeft een Gardena dompelpomp die je van Gardena verwacht. Een Gardena dompelpomp is gemaakt van sterke materialen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen corrosie en slijtage, waardoor een Gardena dompelpomp lang meegaat. 

Kijk voor alle modellen, prijzen en mogelijkheden bij de beste dompelpomp aanbiedingen.

Kärcher dompelpomp

Een van de andere beste dompelpomp fabrikanten voor een relatief goedkope dompelpomp thuis is Kärcher. De Duitse fabrikant Kärcher staat vooral bekend om zijn reinigingsapparaten zoals een stoomreiniger of een hogedrukreiniger, maar er zijn ook heel goede Kärcher dompelpompen. 

Populaire en goede dompelpompen voor thuis vind je in de Kärcher dompelpomp SP serie. In deze dompelpomp serie vind je een hele reeks dompelpompen zoals de Kärcher SP 1 Dirt, SP 3 Dirt, SP 5 Dual en SP 7 Dirt Inox die heel geschikt zijn als dompelpomp voor het leegpompen voor bijvoorbeeld een vijver, zwembad of kelder.

Een Kärcher dompelpomp kan ook heel goed gebruikt worden in combinatie met een Kärcher hogedrukreiniger voor het afvoeren van vuil water tijdens het met hoge druk schoonmaken.

DAB dompelpomp

DAB is een specialist uit Italië in waterpompen en pompsystemen. Ze bieden onder andere een grote assortiment DAB dompelpompen.

DAB heeft dompelpompen voor het verpompen van schoon water, vuil water of afvalwater. Deze DAB pompen kunnen worden gebruikt voor het leegpompen van kelders, vijvers, putten en andere waterbronnen.

Deze DAB dompelpompen zijn er in diverse capaciteit en met diverse opvoerhoogtes. Je vindt ze allemaal bij bovenstaande dompelpomp aanbiedingen.

Andere goede dompelpompen

DAB, Kärcher en Gardena zijn drie van de beste dompelpomp merken, maar er zijn meer fabrikanten van goede dompelpompen. Voorbeelden van andere goede dompelpomp fabrikanten zijn Einhell, Gude, Topcraft, Eurom, Parkside, Makita, Hozelock, PowerPlus en Stanley. En verder zijn er nog aanbieders van goedkope dompelpompen zoals de budget merken Vonroc en Trotec.

Kortom, er is veel keuze uit goede dompelpompen. Bij de aanbiedingen bovenaan vind je al deze dompelpompen goedkoop.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor de beste dompelpompen tegen lage prijzen.

Zie ook: 

Zoeken

-->