Aanbiedingen beste tuinwinkels

Kliko verbergen in een container ombouw, berging of kast

Je container of containers verbergen gaat makkelijk met een container ombouw (kliko berging, vuilnisbak ombouw of klikokast)

Huisvuil, groen afval, plastic, papier. Leuk dat afval scheiden, maar we krijgen steeds meer vuilcontainers in onze tuin. En oh, wat staan die krengen lelijk in je tuin!

Woodvision container ombouw 2 kliko

Woodvision containerbak 2 kliko's

Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een container ombouw. Verberg de container in je tuin of op je terras met een mooie container ombouw.

Aanbiedingen ombouw om containers te verbergen

De container ombouwen om één of meer afvalcontainers te verbergen vind je hier onder. Je kunt je container verbergen in een ombouw of kast van kunststof, hout of metaal. En je hebt deze systemen voor het verbergen van 1, 2, 3 of zelfs 4 containers. Kijk hier onder voor aanbiedingen voor systemen om een container te verbergen.


Hieronder kijken we naar een aantal verschillende kliko bergingen, kliko kasten, container ombouwen en andere manieren om de vuilnisbak / kliko uit het zicht weg te werken.

Keter Store It Out Max


Een voorbeeld van een kunststof klikokast is de Keter Store It Out Max. Dit is een veel verkochte kliko opbergkast waarin precies twee vuilcontainers van 240 liter passen. Klep en deurtjes dicht en je ziet de containers niet meer!

Container verbergen ombouw containers

Om vuil in de containers te gooien hoef je alleen de bovenste klep te openen. Gevulde containers kun je wegrijden door de deuren aan de voorkant open te maken. Maar normaal gesproken zit alles dicht en is de Keter Store It Out Max een nette afgesloten tuinkast om te zien.

Je kunt de Keter Store It Out Max ook gebruiken voor de opslag van tuinmeubelen, gereedschap, buitenspeelgoed en andere tuinbenodigdheden, maar de tuinkast is ontworpen met vuilcontainers in het achterhoofd. Daar is de Keter Store It Out Max dan ook optimaal voor geschikt.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van container ombouw systemen voor al dit soort manieren om je vuilcontainers te verbergen.


VidaXL containerberging

Een meer eenvoudige (en goedkope) kliko berging van kunststof en staal is deze vuilnisbak ombouw van VidaXL. Waterdicht en weerbestendig. Een simpel systeem met één klep aan de bovenkant (om het afval in te werpen) en twee deuren aan de voorkant (om een kliko uit te rijden).

Containerberging / kliko ombouwe 2 kliko containers

Dit is de goedkoopste oplossing voor een mooie containerombouw voor je kliko's. De prijs is circa 119 euro voor de afgebeelde versie en circa 78 euro voor de versie voor één kliko. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de laagste actuele prijzen.

Trend24 houten klikobox

Liever een  kliko berging van hout? Trend 24 maakt houten klikoboxen voor 2, 3 of zelfs 4 afvalcontainers. Deze kliko boxen zijn er met of zonder achterwand.  Ideaal als je een wat grotere container ombouw zoekt. 

Als de kliko container tegen de muur staat is een achterwand niet perse nodig, maar dat veranderd als je deze klikobox op een vrijstaande plek neerzet. Daarvoor is de goedkopere kliko berging zonder achterwand dus minder geschikt.

Trend24 klikokast hout

De prijs van zo'n klikobox van hout is hoger dan een kunststof berging, maar het oog wil ook wat. En veel mensen geven de voorkeur aan een natuurlijk materiaal als hout in hun tuin boven kunststof.

Kijk voor de actuele prijzen van deze houten container ombouw in het bovenaan genoemde overzicht.

Woodvision houten containerkast

Helemaal mooi vinden wij de containerkasten van Woodvision die je ook op de foto helemaal bovenaan afgebeeld ziet. 

Deze houten kliko ombouw is gemaakt van vurenhout en in tegenstelling tot de container ombouw van Trend 24 geheel gesloten, afgezien van een kleine ventilatie aan de onderkant. 

Ook de achterkant van deze klikokast is open. Een springveer zorgt ervoor dat de klep van de kliko ombouw open kan blijven staan.

Woodvision kliko berging ombouw hout


De Woodvision houten containerkast is te koop in versies voor 1 of 2 containers. Dit is uit te breiden met een speciale uitbreidingskast die ermee verbonden kan worden. Al deze kliko kasten vind je relatief goedkoop in het bovengenoemd overzicht met container ombouw aanbiedingen.

Tuinchamp kliko ombouw wilgenhout

Heel apart oogt deze kliko ombouw van geïmpregneerd wilgenhout van Tuinchamp. Deze containerombouw is beschikbaar in versies voor één of twee kliko's en voorzien van hang en sluitwerk.

Vuilnisbak ombouw Tuinchamp

En zo zijn er in het bovenaan genoemde overzicht nog meer containerombouw oplossingen voor je kliko's te vinden. Kijk daar voor alle prijzen, afmetingen en andere specificaties.


Zie ook:
Onderwerp:
Kliko's (afvalcontainers) zijn nou niet bepaald een sieraad voor je tuin. Met een mooie kliko ombouw / container ombouw haal je op een fraaie manier deze afvalcontainers uit het zicht. Hier boven vind je de mooiste van deze kliko ombouwen in diverse vormen zoals een containerberging, klikobox en containerkast.

Zoeken

-->