Aanbiedingen beste tuinwinkels

Combisysteem tuingereedschap Gardena en Wolf-Garten

Aanbiedingen van combisysteem gereedschap (modulair gereedschap) van Gardena en Wolf-Garten.

Bij goed tuingereedschap hoort een goede steel of handsvat. Helaas maakt zo'n goede steel het gereedschap meteen een stuk duurder. Daarom zijn er diverse merken die universele stelen voor hun gereedschap aanbieden.

combisysteem gereedschap modulair tuingereedschap

Bekende merken die dat doen zijn Gardena en Wolf-Garten. Ze gebruiken verschillende benamingen, maar het idee is hetzelfde. Je koopt eenmalig een steel en het meest uiteenlopende tuingereedschap als harken, schoffels, boomzagen, dakgootreinigers, harken, krabbers, borstels, sneeuwschoppen, snoeizagen en veel meer kun je op deze steel aansluiten.

Gardena spreekt over combisystemen en Wolf-Garten noemt het modulaire systemen. Kijk voor voorbeelden van al dit tuingereedschap bij Gardena combisystemen en Wolf-Garten modulaire systemen bij onderstaande aanbiedingen combisysteem gereedschap. Ook het combisysteem gereedschap van bijvoorbeeld Makita en Kärcher is daar te vinden.

Hieronder vind je ook nog aanbiedingen van alle winkels waar je goed tuingereedschap (waaronder modulair gereedschap) tegen de laagste prijs kunt kopen.


Wolf-Garten multistar gazonverzorging

Veel modulaire systemen vinden we in de Wolf-Garten multistar serie voor gazonverzorging. Verticuteerkammen, gazonharken, kantenstekers en veel meer tuingereedschap kun je op de stelen van de Wolf-Garten multistar aansluiten.

Gardena combisystem stelen

Gardena heeft een uitgebreide collectie aan combisystem stelen die op heel veel Gardena tuingereedschap passen. Het zijn stelen van hout en aluminium.


Naast de gewone Gardena combisystem stelen die bijzonder plezierig in de hand liggen en waar het fijn werken mee is, zijn er ook telescoopstelen. Deze zijn geschikt voor werkzaamheden tot op vele meters hoogte. Deze stelen zijn bijzonder handig voor het vanaf de grond reinigen van hoge objecten zoals de ramen boven of de dakgoot.

Zo passen bijvoorbeeld op de Gardena ragebol en de gootreiniger, maar ook op een snoeizaag en een fruitplukker die het Gardena combisystem principe ondersteunen.

Kijk op het bovengenoemde Beste Tuingereedschap Kopen voor meer informatie en alle prijzen.

Zoeken

-->