Aanbiedingen beste tuinwinkels

Buitenkeuken goedkoop kopen (eenvoudig of uitgebreid)

Aanbiedingen van zowel simpele goedkope buitenkeukens als luxe buitenkeukens, plus de beste buitenkeuken test.

Boretti buitenkeuken

Boretti buitenkeuken

In de zomer brengen veel mensen graag hun vrije tijd buiten door. Ook in hun tuin en op hun terras. Buiten eten hoort daar ook bij, en buiten koken is een logisch gevolg. Dat buiten koken kan met een goede buitenkeuken. Buitenkeukens heb je in vele soorten en maten.

Je hebt inbouwkeukens voor op het terras, maar in de meeste gevallen is een buitenkeuken een wat meer uitgebreide gas BBQ. Een gas BBQ die bijvoorbeeld ook kastruimte biedt, die meerdere gaspitten heeft waarvan je de temperatuur apart kunt regelen (zodat je meerdere gerechten gelijktijdig kunt bereiden) en die ruimte heeft om te snijden, om te wassen en om je gerechten op te maken.

Je hebt eenvoudige buitenkeuken barbecues (en een relatief goedkope buitenkeuken) maar ook uitgebreide buitenkeukens die bijvoorbeeld over een aanrecht met kraan beschikken en soms is er zelfs een kleine koelkast in de buitenkeuken aanwezig.

Buitenkeuken aanbiedingen

Voor aanbiedingen van buitenkeukens verwijzen we je naar de gas BBQ aanbiedingen

Zoals we al schreven is de gas BBQ de basis van iedere buitenkeuken. Bij de gas BBQ aanbiedingen vind je zowel eenvoudige buitenkeukens (gasbarbecues met meerdere pitten) als uitgebreide buitenkeukens met meer mogelijkheden en voorzieningen. Er is geen duidelijke grens tussen een gas barbecue en een buitenkeuken.

Al deze buitenkeukens zijn bij de aanbevolen winkels goedkoop online te koop.


Summ buitenkeuken uitgebreid

Summ buitenkeuken uitgebreid


Bij een buitenkeuken denken veel mensen aan een compleet keukenblok in de tuin. Maar buitenkeukens zijn er ook in een veel meer bescheiden vorm.
 
In principe is een simpele buitenkeuken niet veel anders dan een gasbarbecue met wat extra werkruimte zoals een blad om op te snijden en een plek om af te wassen.

Haspel voor stroom, tuinslang voor water

Voor stroom kun je een haspel gebruiken, en op een goede buitenkeuken sluit je een tuinslang aan voor het water. Allemaal niet zo heel ingewikkeld dus! Veel van dit soort eenvoudige buitenkeukens beschikt bovendien vaak over wielen zodat je ze naar een schuur of garage kunt rijden als je ze niet gebruikt.


Makkelijk verplaatsbaar

En wil je wel buiten koken. Dan rij je je buitenkeuken gewoon richting je loungeset en je kunt het eten bereiden terwijl je gezellig met je gasten of huisgenoten kletst en van het mooie weer geniet.


Beste buitenkeukens

Goede fabrikanten van buitenkeukens zijn onder andere Barbecook, Campingaz, Weber, Cadac, Grandhall, Patton, Boretti, Summ en Outdoorchef. 

Bij de onderstaande buitenkeuken test kun je zien welke buitenkeuken er als beste buitenkeuken is getest.

Zie ook:
Onderwerp:
Op deze pagina vind je aanbiedingen van de beste winkels om een buitenkeuken goedkoop te kopen. Het gaat daarbij zowel om een eenvoudige goedkope buitenkeuken om buiten te koken als een luxe buitenkeuken met stromend water en meer extra's. Ook hebben we de beste buitenkeuken uit de test.

Zoeken

-->